Have you heard the news today?

I'm leaving town. I'm cashing out.
This town's to small for me to stay.
The time is now. I'm heading out.



Hejdå Stockholm. Hejdå Sverige.


emz


(19 september) ÅR 2010?

...Tydligen inte.

Idag är en mörk dag i vad vi kallar nutid. Fyfan säger jag bara. Jag vill bara spy och ta några djupa andetag. Och sen fortsätta spy! Andra ord är överflödiga

emz


Wake up, sunshine!

En helt ovanlig lördag klockan 09.30 vaknade jag upp i min säng hos mamma, helt av mig själv. Varken bakis, eller trött. Min vanliga morgonrutin har alltid bestått av att jag springer upp med morgongrus i ögonen, drar på mig min rökjacka (ja, jag vet...) fyller ett stort glas med kaffe och stressröker min första cigg eftersom jag som vanligt lyckats vakna "lite" senare än planerat. Allt detta efter sisådär 20 miljoner alarm som letat sig in i mina drömmar och istället väckt allt och alla inom 50 meters radie.

Men, idag har allt varit lugnt och fint. Ja, idag har varit en sån där tråkig regnig dag, där man verkligen inte gör ett skit, utan att få dåligt samvete.
När jag tänker efter så har min mest (och enda) krävande uppgift bestått av en 1½ timmes mysig promenix med voffslan och musik. Love it!
Så under dagen har jag funderat lite på att blogga. Men, det är så länge sen, sen sist. Hur gör man egentligen? Vad skriver man om i bloggar?

Jaja. Hur som; så vill jag härmed meddela att jag kanske är back on track med bloggen.
Så lite update antar jag; Mina senaste 2 månader har bjudit på massor av gott och ont, jobb, beslutångest men också kära återseénden.
Men, för att blicka framåt så kan jag meddela att jag har tagit ett beslut. Ett beslut som jag knappt kan skriva ut, för att jag är rädd för att ångra mig. Så, jag avvaktar med att out'a det och säger såhär istället. Nästa helg drar jag ner till goa Göteborg. Ska blir sjukt kul att få se lite av götet igen. Men det bästa av allt är såklart folket jag kommer träffa. Vissa har jag inte sett sen januari! Freakkin lövely!
Efter götet får vi se vad som händer. Jag säger helt enkelt som jag brukar: den som lever får se.

Fan, att det här med att blogga var så påfrestande och krävande. Jag må bara ta en paus.
Här har ni iaf ett grymt jävla album att lyssna på (spotify-länk just for you baby): Robyn – Body Talk pt.2

emz


RSS 2.0