Que pasa!?

Hallo dar hemma!
En sak har slagit mig de senaste dagarna... Eller om arligheten ska fram sa ar det till och med nagra saker som har slagit mig.

For det forsta:

Jag forsoker fortfarande prata spanska lite da och da (oftast hinner jag hindra mig sjalv innan, men ibland rymmer grodorna ur munnen). Vafan liksom? Inte nog med att det ar 'svart' som det ar. Sa man far val tacka Gudarna att man har David runt sig som staller allt till ratta.

For det andra:
Jag orkar inte styra och stalla med den har bloggen langre. Inlaggen blir alldeles for langa och invecklade. Sa hadan efter blir det lite smauppdateringar har och dar; sa att ni vet att vi lever och inte satt pa baten som sjonk, planet som kraschade, eller ar pa nagon o nagonstans utan pengar att ta sig hem for :). (Forlat bloggen, men jag behover en paus. Det ar inte du, det ar jag.)

For det tredje:
Facebook dodar mig langsamt. Eller inte sjalva facebook, eftersom jag har kontakt med alla er dar hemma via denna alsk/hatade-hemsida. Men bilduppladdningen dodar mig. Sa, lagger nog det pa is ett tag ocksa. Men, nar jag hittar en tillracklig trevlig uppladdningshastighet sa kommer antagligen fler bilder upp. :)

Sa, nu nar jag har lattat pa hjartat kan jag val passa pa att ge en liten update.

Efter nagra dagar pa Bali begav vi oss till Gili oarna. Det blev ungefar en vecka pa Trawangan. Snorkling, sol, bad och annat kul. Vidare mot Flores pa en resa med buss, bat, buss & aterigen bat som varade i cirka 35 timmar totalt.
Efter att ha rest runt i Sydamerika sa vet vi att saker och ting inte alltid tar den tiden som det "ska". Men, har ar det annu varre. :)
Efter ett besok pa Komodo och Rinca oarna (kanda for sina drakliknande odlor som blir upp emot 3 meter langa) sa var det dags att dra vidare.
Vi hade namligen turen att pricka in en Pelni bat som bara gar 2 ganger i manaden dar vi lyckades hustla in oss i en av crewets hytt i cirka 20h for en billig peng. Nu har vi alltsa anlant Sulawesi. Malet ar att ta sig upp till Manado och dyka dar runtomkring. Det ska tydligen vara nagra av Indonesiens basta dykspots. Lovely.

Jag hoppas ni mar guld dar hemma!

Karlek
emz



RSS 2.0