Update

Shalooo!

Nu tänkte jag meddela er det sista (nu när saker och ting är officiellt)...

Jag har nu sagt upp mig från jobbet. Det var väldigt jobbigt om sanningen ska fram, eftersom jag trivs så jävla bra. Både kollegor och chefer är asbra, så det tog lite i hjärtat när jag lämnde in min uppsägelse i skriftformat igår... Eller rättare sagt, det tog mer än lite.. Jag fick nästan lust att säga att jag bara skojade!

Hur som helst så har alla jag har pratat med (cheferna alltså) sagt att jag kan höra av mig när och om jag vill komma tillbaks. Det känns så jävla bra att dom uppskattar mig och är nöjda med mig. :)
Så, tillbaks till Oslo kommer jag mycket möjligt. ;)

Varför har jag sagt upp mig, kanske du undrar nu?
Jo, det ska jag berätta! Jag vill ut och resa och upptäcka världen. Närmare bestämt så blir det Sydamerika och Sydostasien. Exakt avresa är fortfarande osäker, men det blir någon gång i Januari eller Februari.
Fram tills dess kommer jag befinna mig här i Oslo (fram till jul) och sedan hemma i Stockholm i cirka 1 månad, för att träffa vänner och familj. Åh, jag saknar er!

Saker och ting kan än så länge förändras, men jag flyttar iaf hem till Stockholm igen strax innan julafton. :)
Jag kommer se till att försöka komma hem 1-2 ggr innan själva hemflytten också, cirkus. Men jag vet inte exakt när än dock. Men det lutar mot att jag åtminstone kommer hem nu i mitten/slutet av oktober eller i början av november för "första gången".

Det var dom viktigaste och största nyheterna.

Annars är allt bra med mig. Det känns som att saker och ting är påväg mot rätt håll nu. Jag har dock fortfarande ett stort frågetecken under kategorien boende, under perioden November-December.
Men det löser sig, det gör det alltid!


Dagens...
Tanke: Allt löser sig alltid. Antingen till det sämre eller till det bättre. Varför ska man då oroa sig i onödan?

KjAmIzzzZaR
emz


Inte mer uppdatering...

Jag är kass och lyckas inte fullborda mitt mission (se tidigare inlägg). Tyvärr kan jag inte hålla mitt ord (just nu) och uppdatera er heller, kom jag på.
Men, det kan jag däremot göra imorgon, för då blir saker och ting lite mer officiella.

Så stay tuned!

Dagens...
Länk: Klockren!
Ja fyfan vad klockren den är.. Klicka här!


Sussa sött
emz


Back on track

Hej mina kära vänner!

Nu är det ett tag sen sist. Men den som väntar på något gott...Eller?

Min dator är iaf up and running igen. Och just nu sitter jag på Cafe Eger i byen och zippar på en latte, i väntan på David. Vi ska nörda oss med våra datorer och söka upp massor av information och planera inför tidig vår!.. För ni vet väl vad som händer då?

Anyways, det är ganska mycket som har hänt sen sist...

För det första har vi fått tillökning i kollektivet. Två sköna tjejer från GBG, Sveriges fram...Nee, nu höll jag på säga något som inte passar sig här. Men ni som har sett Rickard Palms felsägning på SVT, vet vad jag menar. ;)
Hur som, så har vi iaf alltså bott 6 personer i vår 'lilla' trea i cirka 3 veckor.
Äntligen har det blivit lite jämnt fördelat.. 4 tjejer och 2 killar (ni som har följt bloggen eller helt enkelt känner mig, vet att vi nästan hela tiden har haft ett litet mini-överflöd av killar i kollektivet. Eller ok, jag ska väl inte kalla det överflöd, men åtminstone ojämnt i antal).
Killar, killar. Can't live with them - Can't live without.. Nee, det var nog bara så det var.
Oj, oj, nu tappar jag nästan den röda tråden, så jag byter ämne.

För det andra så går lägenhetens kontrakt ut nu i början av oktober. Jag kommer då bege mig vidare upp till vår gamla lägenhet igen, under 1 månads tid. Som det ser ut nu så är jag bostadslös från och med 1 november.
Spänningen tätnar. Kommer jag tvingas sova på gatan eller inte? Emz goes uteliggare. Fortsätt följa bloggen för den spännande fortsättningen! ;)

Jag är sjuk kan jag ju passa på att nämna också. Då menar jag inte i huvudet. :P Det är på bättringsvägen dock, men efter dom 2 senaste veckorna av hostattacker och skit, så börjar jag tröttna. Så nu är det dags att börja trycka i sig dom där multivitaminerna jag så duktigt har köpt (men dock bara ätit ett par gånger).

Oj, nu kom David, så jag måste avsluta.
Men jag försöker fortsätta uppdateringen ikväll. Men det kanske kan hända att jag uppdaterar imorn. Jag ska nämligen försöka tjata på Maria och Renea att titta på skräckisen The unborn med mig ikväll..
Jag har tjatat om det här i flera dagars tid nu, men har fortfarande inte fullbordat mitt mission.
Wish me luck!

Vi snakkes!
emz



Livstecken

Min dator är igång nu igen.
Jag uppdaterar er lite närmare imorgon.

Tills dess får ni roa er i idolyran:





Godnatt
emz


Jag lever...

Så att alla vet, så lever jag (trots att jag inte skrivit i bloggen på ett tag).
Men, min dator har kraschat och min tid är knapp. Där har ni anledningen.
Så fort datorn är fixad (förhoppningsvis inom de två senaste veckorna), eller när jag får tid och en chans att låna någon annans dator, så uppdaterar jag er mer, mina vänner.
Ha det bäst tills dess!
Puss
emz

RSS 2.0