Nyttårsaften

Ja, då var det nyårsafton..
Att vara tillbaks upplevs med blandade känslor. Enda anledningen att jag åkte tillbaks över nyår, var för att vi för ca 1½ mån sen lovade varandra att fira nyår tillsammans. Men eftersom inte alla har hållt detta, så känns det lite smått onödigt.
Ok, fine, vi kommer ha kul iaf...Vad vi nu ska göra... hahaha
För övrigt är det trevligt att vara tillbaks, men det var svårare att åka tillbaks och lämna alla, den här gången. Konstigt.

Igår när jag kom fram så konstaterade vi att alla har tagit med sig sprit i massor. Det kommer alltså bli en fjortisfylla ikväll.
I ett försök att få ner mängderna till en OK nivå, shottade vi sambuca, triple sec och drack vin igår medan vi kollade på Scary Movie.
Efter lite och dricka, tänker man alltid som klarast och vi fick en toppenidé. Vi piercar oss!
Johannes börjar, egentligen skulle vi göra snygga piercingar, men hade inte rätt storlek och snygghet på smyckena. Så han börjar med att pierca mellan tummen och pekfingret. Det blev tyvärr liiite för långt in - så ingenting fick plats. OK, då var den gjord helt i onödan.
Vi gick över till Melina, och samma misstag gjordes där.
Tredje gången gillt skulle vara för mig, men jag bangade ur. Fett onödigt eftersom det inte fungerade på dom andra två försöken. Det blir nog bara samma sak.
Vi gick istället över till sällskapsspel. Eller sällskapsspel och sällskapsspel, vet inte om Uno ingår i den kategorin.
Det spelet var inte så kul som vi minns det så vi gick och la oss istället.

Kvällen är väldigt oplanerad. Men vi ska iaf käka gott och dricka gott. Antagligen drar vi vidare in mot stan sen, för att fortsätta äventyret djupt in i Oslonatten.
7L vin, 1 flaska bacardi razz, 1 flaska gin, 1 flaska triple sec, 1 flaska vodka och 3 flaskor mouserande/champagne.
Kvällen kommer bli spännande...

Nu ska vi dricka te och kolla lite på tv, sen är det dags för förberedningar...

See you on the otherside!

Bittersweet

Jahapp, då satt man återigen på bussen med destination "andra hemmet".
Den här gången finns det iaf internet (som ni kanske märker), men dock inga eluttag, så det blir inte speciellt långvarit med det här skitbatteriet!

Allt gick bra med packningen, det blev självklart tyngre än när jag åkte till sthlm, men det är förståeligt. Nu ligger ju lite annat smått och gott nerpackat också ;).
Allt gick alltså bra med packningen tills... Jag mötte Melinas mamma, för att ta med en stor sopsäck fylld med täcken och grejs. Visst, den är inte speciellt tung - men jävligt otymplig.
Nu helt plötsligt hade jag alltså en tung kabinväska, en stor sopsäck (större än självaste kabinväskan), en datorväska och en påse. Armar och händer blev fort upptagna, så för en sekund önskade jag nästan att jag föddes som ett missfoster istället, med åtminstone 3 armar... Eller ok, för en halv sekund kanske... Det skulle kanske inte vara så sexigt lixom...

Aja, det var ju inte speciellt långt till bussen iaf, men fick iaf känna på hur det känns att vara i rampljuset. Varenda jävel stirrade när jag kom staplades baklänges in på centralstation som en annan packåsna med ett trasigt hjul till kabinväskan. Det gick bra iaf, som sagt. All eyes on me!

Jag hann röka sisådär 3bloss, innan bussen skulle avgå, så lite tur hade man ju iaf.
Men jag överlever, tydligen så kommer bussen stanna på många ställen, under resans gång.
Framme är jag runt halv 10 och jag ber till gudarna att någon möter upp mig, så jag slipper släpa skiten själv i oslo också...

Måste sluta nu, batteriet dör närsomhelst.

See you on the otherside!


Sista dagen...

(P.S - nedanstående inlägg skrev jag inatt, men precis när jag skulle ladda upp den, så slutade blogg.se att fungera...Ville bara understrycka att jag försökte följa det här med "minst 1 inlägg per dag")

Gårdagen har gått ut på att träffa folk (såklart), men har även lyckats pricka in lite "praktiska" ting....
Har varit på systemet och shoppat sprit, köpt hörlurar, haft mobilen på service, druckit öl i mellan-mängder och självklart träffat lite mer nära och kära.
Dagen började med en lugn morgon med kaffe och cigg (frukost) hemma hos mamma. Chrisse kom och hämtade upp mig och skjutsade mig till en bit mot city, medan vi snackade lite. Det blev ett kort samtal - men hellre det än inget!

Väl inne på söder, gled jag förbi mitt gamla jobb och hälsade på gamla kollegor. Där emellan hann jag även uppdatera mobilen, köpa hörlurar och sprit.
Jag blev kvar på jobbet ganska länge, trots fullbokad kväll (tidsoptimist - javisst!).
Efter att jag var mättad på gamla kollegor och hade en fungerade mobil, åkte jag vidare mot drogsved för att träffa Sparris och Bejer och käka.
Eftersom jag kom ett antal timmar senare än vad jag sagt, så missade jag självklart Bejer, som har börjat jobba natt...
Hursomhelst så käkade vi i alla fall en carbonara á la Sparris, för att sedan fortsätta mot "Surret" (Azzuro) för att ta några öl, med Kalle & co. Kanna efter kanna beställdes in och klockan tickade. Efter ett tag såg jag att jag missat min buss. Men det var lätt att muta Melle att köra mig hem. Tur för mig...

Nu måste jag packa, jag har fan skiiiiitbråttom!
Förhoppningsvis hörs vi senare. Om bussen har internet så att säga.


Tiden går fort när man har kul

Klockan är redan 22.22 (ja, jag har önskat mig något). Vad? Fred på jorden såklart! ;)

Kom precis innanför dörren efter en lagom hektisk men mysig dag.
Den började med en liten sovmorgon. Tidsoptimist som jag är, så tycker jag att jag både förtjänar det - och hinner göra allt jag ska. Gled in mot stan för att möta Sofie och ta en brunch på scandic.
När vi väl mötts upp och går in mot restaurangen, så ser vi att den slutar om fem minuter.
Slutpoäng: Tack vare min "sovmorgon", missade vi den... Emz i ett nötskal!
Vi gick vidare längst kungsgatan och slutade uppe vid pizzahut istället.
Det smakade fan nästan som peppes (som för övrigt känns en smula överdrivet höjt till skyarna).

Efter lunchen gick vi runt och kikade i affärer och handlade litegrann (blev dock bara en parfym för min del).
Runt sisådär 17-18 tiden, kom Manil in. Vi sa hejdå till Sofie och åkte vidare till Moa, där vi fikade, spelade lite spel och snackade skit.

Tidsoptimist är ett återkommande ämne när det gäller mig, så ca 5min innan jag måste ta tuben, åker jacka och skor på.
Jakten på sekunderna börjar och resan känns overklig.
Jag och Manil springer alltså ner till tuben medan lungorna isar (plus att man fick håll, ont i vaderna och allt annat skit som tyder på att man har jävligt dålig kondis...)
Vi hann precis, men vad kommer jag på? I Stundens hetta har jag glömt min parfym. Jag måste alltså på något sätt planera en tripp längst röda linjen imorgon, för att hämta upp den. Men det löser sig. :)

På bussresan hem mot mamma satt jag och funderade litegrann. Det här med musiken har ju kommit och gått de senaste 2 åren. Jag har ju börjat skriva lite igen, men det har inte alls blivit lika mycket som tidigare. Men, inspirationen har växt. Jag ska se till att skriva mer, tid lär ju finnas i Norge. Om den inte finns - så ser jag fan till att finna den!
Sen snacka med någon producent och försöka spela in nästa gång jag kommer tillbaks till Sverige. Saknar fan musiken och med skrivlust är allt möjligt. Välkommen tillbaks!

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, måste försöka packa lite också.
Men jag rapporterar mer imorn.

Föresten. Är det någon som kommer att köpa biljett/er till någon konsert, show, teaterföreställning eller liknande? Alltså via ticnet.
I sådant fall ger jag dig gärna en rabatt á 100sek.
Jag har nämligen två presentkort värda 50sek vardera.
Det finns dock en liten hake - dom går ut 2008-12-31. Så dom måste alltså användas senast onsdag nästa vecka!

Skriv en kommentar om du vill ha dom!

Shalabalooa!

Annandagens bravader

Gårdagen var en mysig dag. Först åkte vi hem till mormor och hälsade på. Så fort vi kom hem så var det bara att vända på klacken och dra in mot stan igen.
Jag mötte upp Chillar-Cilla i slussen och vi gled upp längst götgatsbacken för att ta några  öl. Vi hamnade först på Högbergs. Efter ett tag dök Timpalainen upp och vi gled vidare mot Göta Ark.
När vi väl var framme där kom hans polare förbi och vi gled vidare mot Kolingsborg (på vägen mötte vi även upp Daniel).

Så fort vi entrar kissgången (även känt som gula gången), möts vi av en lång kö (förutom kisslukten då såklart) med folk på glatt humör.
Där bland alla electroungar hittar vi även Moa, Manil, Jonas & Adam. Senare kommer även Sparris och hans 2 polare.
Jag är på bra humör och trivs som fisken i vattnet. Wehoo, kul att träffa lite folk man känner!

Vi glider in i lokalen där massor av öl inhandlas och dansen börjar.
Någon gång mellan 1-2 tiden sticker gänget och kvar är bara jag och Sparris. Låt leken börja.
Jag var ju alltså självklart tvungen att lura in honom på "1, 2, 3, GO!" som jag har berättat om tidigare.
Det var ganska många kramar, handskakningar, komplimanger, telefonnummer och andra skamliga förslag som skulle utdelas.
Efter ett tag tänds lamporna och tydligen har klockan blivit hemgång. Vi plockar första taxi och åker hemåt mot Rågsved.
En halv pizza senare somnade man som ett lyckligt litet barn medan huvudet dunkade av dov musik.

Jag vaknar upp i en varm soffa och har sovit i fosterställning (man får inte plats på något annat sätt), kollar klockan medan gruset i ögonen börjar avta. AHW MAJ GAD, jag måste fixa iordning mig och röra mig mot stan. Och snabbt ska det gå!

I stan träffar jag Maria och hennes pojkvän, vi går till Chris och tar en kaffe och uppdaterar varandra med den senaste informationen från de 2 gångna månaderna.
Efter ett tag skiljs vi åt, jag möter upp Robin en snabbis och drar sen och handlar lite.
Inköpslistan var lång, men det blev inte så mycket handling tyvärr. Pengarna har tydligen sinat efter gårdagen.
Men det blev lite smink, remsa (jag har blivit duktig och plankar inte under mitt hembesök. Lyssna på det värsta av allt - jag köpte till och med HELT PRIS - japp, hör och häpna! Hahaha), några burkar ravioli (matsäck till Norge, haha) och annat smått och gott.
Det är en del kvar att handla, men det tar jag på måndag.

Sen började jag röra mig hemåt men hoppade självklart av och hälsade på världens bästa pizzabagare. Zeljko försökte tvinga i mig en pizza, men lovade att glida förbi och käka på måndag istället.
Nu kom jag precis innan för dörren, men det blir nog inte långvarigt. Det ser ut som att jag ska röra mig mot staden igen, för nya bravader. Vem kan tacka nej till en Stockhomsnatt?


Schemat är fullt

Ja, jag har lovat att leverera uncut, informativa och ocensurerade inlägg nu i framtiden. För att göra det så måste man skriva åtminstone ett inlägg per dag, har jag kommit fram till.
Tyvärr har jag inte så mycket ocensuerat att berätta om nu. Men ska i alla fall hålla mig till ett inlägg per dag.

Nu har man precis fixat till sig, och ska börja röra mig mot mormor med mammut och Chantal. Det blir en minijulafton med tårta och julklappar. Efter det ser dagen tight ut. Ska åka med mamma till jobbet, där hon ska droppas. Jag och Chantal åker hem igen (för att droppa Chantal), sen blir det tillbaks med bilen till mammas jobb för att byta till buss och dra in till stan.
Väl i stan ska jag möta upp några gamla kollegor och ta några öl. Vi får se vart det äventyret slutar (risk för att både saker försvinner och andra saker hittas).
Efter det verkar det som att jag möter upp Moe the hoe och hennes vapendragare Jonas. En kväll ut på stan, till Kolingsborg I guess.
Ah, det ska bli kul att träffa dom, det är ju ändå ca 2 månader sen sist.

Ojoj, nu måste jag dra. Klockan är alldeles för mycket!
Vi hörs imorn. Glad annandag, eller vad man nu ska säga...

Julafton hemma

Som dom flesta redan vet, så är jag hemma i sverige, capital of scandinavia, stockholm, huvudstaden, stocktown, stockcity, stockvalley, estockholmo, inom 08-gränsen - Ja, kär stad har många namn!

Resan hit var inte den roligaste jag varit med om, om jag säger så.
Det började med att jag kommer dit i bra tid, ca 30min innan bussen ska avgå. Jag är trött, röksugen och har stressat ihjäl mig. Det som möter mig är tre långa feta köer. Alla ska hem till sverige, och alla ska fan åka buss också. Aargh!
Jag ställer mig i kö, men märker snabbt att jag inte lyckas komma utanför dörren. Så mosar mig igenom dörren för att kunna avnjuta en cigg, medan jag står i kö. Efter 20min ungefär har jag lyckats sätta mig på bussen. Jag var dock lite osäker på om jag gjorde rätt bussval. Ena bussen gick direkt till Sthlm utan avstigning/påstigning (denna satt jag på), ena gick via västerås. Den tredje gick inte ens till Sthlm, det var för folk till Örebro osv.

Bussarna var fullproppade och rullade sakta men säkert iväg.
Det tar inte lång tid förs jag märker att bussen varken har el-uttag eller internet till datorn, inte ens bra belysning fanns på den här jävla ersättningsbussen.
Det var omöjligt att få upp armstödet på sidan, stolarna gick knappt att fälla bakåt och det blev kallt efter ett tag (får iofs "skylla mig själv". Jag hade en filt med mig, men gav bort den i julklapp till en uteliggare strax innan att bussen gick).
Det enda som typ höll mig vid liv på den där bussen var att jag hade mobilen proppad med både batteri och musik (dock musik jag tröttnat på för länge sen!). Det var ett enda stopp - alltså en enda cigg, men det gick oväntat bra.

Ca 30min tidigare än beräknat rullar bussen in på Centralstationen. En cigg, kaffe latte och bulle senare började jag röra mig mot bussen, för att bli hämtad av mamma.
När vi var hemma togs ett litet powernap. Sen var det julafton, "på riktigt" - och allt som bör ske, skedde.
Julmusik, julsms, Kalle Anka, Julmat, Irish coffee, julklappar, spel och mycket mer.

Såhär dagen efter julafton, när man fortfarande ligger i sängen och tänker på att "oj, det var fan julafton igår", då är det fortfarande sjukt gott med julmat. Så nu ska jag gå upp, sätta på kaffe och göra en skinkmacka. Det gäller ju att passa på så länge man fortfarande njuter av det. Om någon dag är man less på maten och bantar en vecka. haha

GOD JUL!


Förlåt / den nya början

Melina kommenterade i inlägget under och tyckte att jag är dålig på det här med bloggen.
Att jag inte skriver det roliga vi är med om, och att det verkar som att vi har fett tråkigt - men det är ju faktiskt inte den hela sanningen.
Så nu ber jag om ursäkt till Melina (hahaha) men mest till alla övriga, som faktiskt inte vet vad som försigår här i Oslo (det vet ju faktiskt Melina som har varit här nästan hela tiden)..

Så från och med nu så är det slut på hysch och pysch. Från och med nu, så kan ni läsa mer i bloggen (det negativa är att det blir mindre att berätta om sen när jag kommer hem, men den risken tar vi).

. Punkt. Slut.

Välkommen till början på slutet... Eller kanske slutet av början. Eller nått..

___

Anyways, nu har en helg gått. Och fyfan vad kul jag har haft det.
Som ni kanske vet så bor jag med grabbarna J för tillfället (fram tills tisdag - då jag åker hem till sverige igen). Eftersom det är en bit från kontoret, så slutade jag galet tidigt från jobbet i fredags, wehoo.
Dagen gick ut på att jag var hos min fasta kund, direkt efter det så blev det en lång kaffepaus oh sen tillbaks till kontoret för möte.
Efter mötet var det jul-lunch, sen ett till möte med julklappsutdelning, fika och en liten "show" av en kille från Norska idol. Haha, det var soft, han var mysig att både titta och lyssna på.
Efter det var klockan typ 13 och jag åkte hem för att duscha, fixa och trixa.

En kollega kom och hämtade mig runt 15-16tiden och vi åkte vidare mot chefens hytta - där julbordet skulle äga rum.
Vi kommer dit och börjar dricka direkt. Öl, aquavit, konjak, tequila. Allt skulle ner - och snabbt skulle det gå.
Det blev en tidig däck för de flesta, men vi hade kul iaf!
Morgonen därefter käkade vi frukost tillsammans och pratade om gårdagen, sen åkte vi hem. Skjuts fick man - skönt att slippa köra.

Lördagen var kommen och jag hade massor av alkohol kvar. Så det var bara att fortsätta festen med grabbarna J.
Vi satt här och var nostalgiska medan öl efter öl slank ner.
Playlisten bestod av gamla hits från 90talet (som den brukar alltså). Allt från Darude, Sasha, Snap, Antiloop, 666 till Leila K, Spice girls, Scooter och Michael Jackson.
Runt 23tiden bestämde vi oss för att dra in till stan.

Vi drog till ett Marilyn Manson-spelande rockställe "Rock in" för att dricka medtagen öl och spela biljard.
Under kvällens gång kom det mer och mer folk, så vi hann bara spela en biljardmatch. Resten av kvällen gick ut på att leka "1, 2, 3, GO!".
Det går ut på att en person ger någon annan ett mission. När personen säger "1, 2, 3, GO!" så måste personen utföra missionet direkt. Man får varken vägra eller vänta. Snabbt ska det gå!
Det var galet kul. Några exempel på missions som blev utförda:
Gå till baren och beställa en öl med byxorna i knävecken, ge främling en puss på munnen, ta en runda runt biljardbordet utan tröja, låna en främlings hatt och massor av annat.
Jag klarade mig ganska bra från dom jobbiga uppdragen (ingen fara mamma, hahah)

Klockan börjar närma sig stängning (3) och vi börjar leta efter Johannes. Men vafan har hänt? Han har blivit utslängd. Och detta säger Jonas nu, jag blir lack som fan "INGEN SKA LÄMNAS ENSAM, VI ÄR HÄR TILLSAMMANS" och vi beger oss ut längst Karl Johan för att hitta honom.
Efter ett tag springer vi på honom nere vid nattbussen och ska börja röra oss hem.
Nu stöter vi på nästa problem - våra månadskort fungerar inte på natten. Arghhh, vi försöker planka på - men det var totalt jävla omöjligt. Busschaffören fuckar ur (japp, rätt benämning) och drar verkligen ut Joel ur bussen. Vi fixar lite pengar av Jonas för att betala, men det var lättare sagt än gjort. Busschaffören var rasande.

Till slut lyckas jag "tjata" tillräckligt mycket, så vi får betala och gå på. Men vad fan gör Joel då?
Jo, han kläcker en kommentar och blir utslängd från bussen igen. Jag tjatade verkligen innan, men nu blev det ännuvärre. Fram med hundögonen "jag vill åka heeeem, men jag kan inte lämna honom här". Busschaffören förstod väl vad jag menade och släppte på Joel som lovade att hålla sin mun stängd under bussresan.

Ett tag senare är vi framme i Hauketo (oron spred sig ett flertal gånger under bussresan. Vi  visste inte om vi var på rätt buss eller inte. Vi tog ju faktiskt bara första bästa vi såg). Lagom lättade går vi av och börjar röra oss hemåt.
Jag och Jonas går lite före dom andra. Efter sisådär 50-100m så hör jag någon ropa mitt namn. "eeemz, eeeeeeeeeeeeemz, vi har en julgraaaaaaaaaaaaaaaaaaaan".
Wehooo, då har grabbarna hittat en julgran. Precis vad vi behöver för att pynta upp julstämningen här hemma.
Vi går hem med vårt nya vackra träd och lägger oss för att kolla på tv, dricka vin och käka kalkon. 2 minuter senare blev det svart. Alla däckade på en halvsekund.

Morgonen efter vaknar vi med huvudvärk, muntorrhet, fläskläppar, 2 nya nummer i telefonboken (har bjudit några norrbaggar till vår kommande inflyttningsfest), en halvdrucken flaska vin, två stora tallrikar fullproppat med oätna makaroner och kalkon i håret.
Hahah, slutpoängen är alltså att vi hade en riktigt rolig kväll! :D

Söndagen har som ni kanske förstår mest gått ut på att ta det lugnt, äta godis och städa lite.
Appropå det, nu har jag spenderat väldigt mycket tid framför bloggen (jag bättrar mig redan:P) och niktotinet börjar kalla.

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mina vänner!

Det börjar arta sig..

Mellan tvättning, packning, rensning, nerladdning, plockande, rengöring kommer hostningar och julen känns lååångt borta!
Aja, det är inte så mycket kvar nu, har i stort sätt packat allt nu, har bara inte stängt väskorna än.
Imorn direkt efter jobbet ska jag plocka ut mina grejer i bilen, städa igenom vardagsrum och badrum, sen lämnar jag den här lägenheten för gott.
Skiten körs till Hauketo, jag sover antagligen där för torsdagskvällen också. Men har inte bestämt mig än. Om det blir sent med städningen så sover jag nog en natt till här och dumpar skiten på fredag istället.
Men det blir också lite körigt, eftersom jag ska på julbord hos min närmsta chef på fredag...Arghh, men det löser sig.
Ang. julbordet så blir vi bara de på min avdeling, alltså 6 personer (borträknade utfall). Haha, kosligt baby!

Hahah, nu när jag läste igenom inlägget så ser jag att jag verkligen har skrivit exakt vad jag har tänkt, det förs en dialog i mitt huvud, "ska jag", "ska jag inte"...Med dom orden så bollar jag vidare bollen till vad som händer för tillfället.

Här sitter jag, Melina lagar potatis- och purjolöksoppa... Hmm, det heter något annat, hmm...Just det, grönsakssoppa. Från scratch baby!
Och Johannes pillar på micron som vi fick av en butik som läggs ner (plus massa annat skit). Det har du inte hört om än va? Aah, mer om det sen, måste hjälpa till att hacka...

Shallaballa!


Ny vecka

Ahwww maj gaahd vad dagarna går fort. Jag har sagt det förut och gör det fan tusen gånger om!

Helgen har varit ganska lugn, vi satt här och drack lite i det snart upplösta kollektivet (japp, det är bara en vecka kvar).
Vi har hittat en 3rummare inte så långt härifrån som vi ska skapa det nya kollektivet fartooloud i, med en nice balkong och takterass, wehoo, fatta våren där. Underbar utsikt, eftermiddag/kvälls-sol, högt i tak, tvättmaskin och diskmaskin (ett måste!). För övrigt kunde man säkert ha hittat en lägenhet med fräschare möbler, men inte för det priset vi har hittat det.
Vi kommer sätta vår personliga prägel på stället och alla får plats, det blir helt greit (som norrmännen säger).

Jag kommer bo hos grabbarna J några dagar mellan det att jag flyttar härifrån och åker hem till sverige. Sen kommer vi alla bo hos dem från att vi kommer tillbaks till oslo tills 1 januari. Haha, det kommer bli trångt, men vafan, sånt är livet! Finns det hjärterum så finns det fanimej sjärterum också!

Den här veckan är fett stressig och jag ska hinna för mycket på för lite tid.
Packa, städa, flytta, rensa mina grejer, ändra skattekort och bankkonto, tvätta, julbord med jobbet och någonstans där ska jag försöka klämma in julhandel också. Arghh, Allt detta fram till torsdag/fredag.
Men men, jag jobbar som bäst när jag är stressad, så det kommer gå bra.

livstecken

Måndag, tisdag, onsdag... Oj oj, redan torsdag imorgon.
I've said it before and do it again. Dagarna swiiischar verkligen förbi.

Jag är fan sjukt trött, så det blir ingen bloggning idag, bara ett livstecken.

Klockan 6.20 på julaftonsmorgonen, kommer jag hem till Stockholm. Hemma över jul och mellandagarna, men åker antagligen till mitt andra hem i Oslo inför nyår. Mmm, så får det bli.

MEN, den som känner mig, vet att mitt beslut kan ändras - ända in i det sista, hahaha.
Så, jag kanske står där i slussen som resten av alla stockholmare klockan 00 vid årskiftet och pillar med telefonen för att lyckas skicka "gott nytt år"-sms och lokalisera resten av folket (som har gått vilse).

2:a advent

Nu tändas tusen juleeljuuus... Eller nått.

Japp, idag har det blivit en riktigt segodag. Vi har bara legat och sovit, spelat massor av spel, gluttat på tv, snackat skit och ja, du kanske förstår vart jag är påväg med detta... Det har helt enkelt varit en chilldag!
Till råga på allt, så ser det ut som skit här hemma. Fyfan, flaskor och burkar överallt, smutsiga glas, godispapper, ciggpaket, gamla tacos-skal, ja massor av skit helt enkelt.
Gårkvällen blev inte riktigt som planerat. Efter en mysig taccosmiddag och en film senare, så korkade vi upp alkoholen. Satt och drack och spelade tecken (kortspelet denna gång, hahah). Sen lånade vi grannens snowrider och drog ut i mörkret. Fyfan vad det gick i backen alltså. Helt gaalet!

Efter några vrålåk så gick vi vidare till grunnerlökka för att dricka biiira. Vi lyckades hitta en bar fullproppad av folk och gick in och klunkade i oss dom fort!
Sen började vi röra oss hemåt, mötte lite skönt folk på vägen...Ojoj, äventyr säger jag bara. Vi hittade en kundvagn och massor av minikaviar-tuber, hahah julafton kommer tidigt iår! Så vi åkte kundvagn den sista vägen, men ja, det gick ju inte så stadigt om man säger så...

...Många halkningar senare så ramlar vi in i lägenheten frusna som fan med byxor stela som is. Vad gör man när man fryser? Jo, då badar man! Så vi hoppar ner i jacuzzin och tänder lite ljus och snackar skit. Fyfan, man har ju knappt använt den där jacuzzin medan man bott här, men jag vet inte ens varför, det var ju skitskönt!
Iofs, det är ju inte alls lika kul att bada själv, jag blir bara rastlös...
Aja, runt 6-7 tiden satte vi på en film och däckade..

Ah, hur som helst... Dagen till ära, så ska vi gå ner och köpa lite risgrynsgröt nu och käka middag.
Glad andra advent! :D

Helg! :D

Halloooooooooooooooooo bloggen!

Igår var vi på Tiesto, det var riiiiktigt nice faktiskt. Riktigt grym spelning. Fyfan.
Jag är dock lite besviken att han inte spelade Love comes again, man gick och väntade på den hela tiden, men sen helt plötsligt var spelningen slut... Men men, sånt är livet.
Ah shit, jag måste berätta om kvällen alltså...

Kvällen började med att Jonas, Johannes och Joel gled över. Vi började dricka och snacka skit. Melina har tagit med sig twister, så det blev lite sånt också. Tro mig, det är svåårt när man är 7 pers samtidigt! hahah. Tyvärr blev det inga bilder, men fyfan vilken syn, hahah.
Runt 21 gled jag och Melina in till stan för att möta Mattias och gå till Sentrum scenen, medan resten satt kvar hemma.
Det var ganska lång kö där vi står ett tag och tar en cigg. Men sen ser vi en annan ingång... "fast tickets"?
Aja, jag cruuzar fram och frågar vad det är och tydligen så ska vi stå där, wehoo. Glider förbi hela kön och går in och köper öl.
Dj SL inleder kvällen (hahah, halva kvällen skrek vi DJ Stooockholm Kollektivtrafiiiik babyyyyyy!), men ingen fattade. :(

Runt 12-tiden glider tiesto in, och vi står längst fram! Det är fullt med folk (slutsålt), men själva "arenan" var inte spec stor, men det gör ingenting, det var nice ändå!
Vi står där och dansar oss svettiga, men efter ett par timmar glider vi bak och köper öl. Vad upptäcker vi? Det var fan myyycket bättre att stå precis bakom alla. Då fick man se hela skiten, alla som dansade och röjde, ljusspelen, få känna på stämningen och det bästa av allt. Man hade massor av plats och kunde köpa öl när man ville.
ARGH, det var så jävla nice igår så att jag nästan får rysningar när jag tänker på det.
Anyways, efter spelningen drog vi vidare och köpte kebab, första fyllekäket ute hittils, man har ju mest sparat pengarna, men igår fick vi fan unna oss lite. :D
Mattias hoppar in i en taxi och åker hem helt plötsligt, medan jag och Melina knatar hem, sakta men säkert. När vi kommer hem runt halv 5, så sover alla. Men det ändrade vi på, hahah. Men ok, om sanningen ska fram så däckade vi ganska snabbt...

Aja, nu är det iaf lördag, och vi har bara legat hemma hela dagen i stort sett. Har dock varit utanför lägenheten 1 gång, var tvungen att parkera om bilen (skulle egentligen göra det när min p-tid tog slut runt 10 tiden). Vad ser jag när jag kommer ner till bilen? P-lisorna har varit där typ 30min efter att p-tiden gick ut, och gett mig en bot. Den var bara på 300nok, så det var inte så överdrivet farligt. Men tråkigt och onödigt... :(

Aja, nu ska vi glida ner och handla, sen blir det tacos för hela slanten. Efter maten så ska vi upp på baken här bakom och åka pulka...Eller, rättare sagt... Påse. Man tager vad man haver. Sen blir det massor av film.
Aja, (tredje gången, hahaha), nu är det dags att röra på fläsket!
Ciaoooooooooooooooo!


Snart fredag...

Fyfan vad det ska bli skönt med helg! Imorn är sista dan, wehoo.

Anyways...
Allt har gått bra på jobbet idag, har hunnit klart med mina uppdrag, plus tagit ett par som jag får in på systemet imorn. Har fixat lite med det sista till bilen (hämtat varor osv) och testat två helt nya saker. 1) Leverera varor på spontanbeställning. 2) Beställa service på maskin. Hehe, det gick fan bra, men var lite nervös först. Allt är döpt med konstiga artikelnr samtidigt som det är på norska och bla bla bla. Men den som prövar, den lär sig :)
Idag kom Melina föresten. Härligt som fan att ta en cigg på ballen tillsammans, istället för att stå och snacka i mickrofonen (via msn) som vi har gjort dom senaste dagarna (bör tilläggas att det varit feta fördröjningar som fått oss att sitta och garva i omgångar, hahah).

Aja, jag är fan sjuuukt trött och tänkte försöka komma iväg till jobbet lite tidigare imorn. Så hör och häpna. Nu ska jag sova!

P.S - Jag tycker ni är sjukt dåliga på att kommentera. Jag tjuvkikar faktiskt på statistiken ibland och ser att det är många som följer bloggen, men nästan INGEN kommenterar. WTF, förgyll min dag! Ge mig skvaller och nyheter från svärijä!

Puss


Halva veckan har gått

Tjena tjaba hallå!

Nu när Melina och Hannis inte är kvar här, så trodde jag att jag skulle ha massor av tid att blogga, men ack så fel man kan ha... Det är fan fullrulle!

Måndag
Sista dagen med upplärning. Allt gick bra som vanlig och inga nya annorlunda rapporter än tidigare...
Efter jobbet hämtade jag Mattias som "återgäldade" med att laga köttbullar och pasta, mums :)
Sen efter det mötte jag upp Johannes, och vi drog och kikade på två lägenheter. Ena var alldeles för liten för oss (dålig planlösning), medan den andra var helt jävla perfekt. Vi ska skicka över lite referenser osv, och håller tummarna för att vi får den! :D

Tisdag
Första dagen jag körde själv. Oj oj oj oj oj, säger jag bara.
Jag hann egentligen inte med så mycket, men iofs har jag inte fått så mycket uppdrag denna vecka heller. Just för att jag ska åka runt och känna på det lite grann.
Idag har jag mest virrat runt i och utanför Oslo, glidit i bilen, lyssnat på maxad radio (the voice baby) och tagit några kunder helt själv. Allt gick fan skitbra, men det var lite kaos där i och med att jag körde fram och tillbaks.
Just det, snön har nu spridit sig hit från the capital of Scandinavia, usch!
Efter jobbet drog jag och en kollega över till Charlottenberg i Sverige. Han ville bara köra lite, medan jag ville till bolaget.
Eftersom det var snöigt, halt, mörkt och det faktum att vi hamnade bakom en fet lastbil som körde i 50, så var vi inte framme förs mellan 19-19.30... Systemet var alltså stängt :(
Jag köpte istället lösgodis för 100sek och käkade en mc feast & co med bea. Yummie! Över en månad sen sist ju!

Onsdag
Har kört själv idag igen, precis som jag alltid kommer att göra hädanefter. Idag gick dock allt mycket bättre, har inte virrat runt överhuvudtaget. Allt har gått som på en räls helt enkelt.
Har även fått massa annat fixat på kontoret osv, det känns skitbra.
Nu har jag bara 1 uppdrag kvar för denna vecka, vi får dock nya på fredag morgon. Men jag ligger före i tiden, det är skönt som fan, så morgondagen verkar också bli ganska glassig... Dock så har jag ju som sagt fått en mjukstart nu, det blir nog lite värre nästa vecka... Men jag ser fram emot det :)
Klockan 16.30 hade vi en till visning bokad, efter visningen skulle jag vidare till Sussie, för att käka middag och så, varenda minut var verkligen planerad i detalj för att jag skulle hinna vara där till 17.15. Men vad händer?
Ingen är hemma när jag kommer hem, och jag har inga nycklar. Got damn!
Ringer till mina bokollegor, ena är på andra sidan stan och den andra svarar inte. Så det blev 20min i bilen medan jag väntade på Johannes och Joel.
Vi möttes iaf upp och gick till visningen (i arbetskläder - sexigt!...not), lägenheten var inget speciellt, och vi sa på plats att vi inte var intresserade.

När vi var klara där så var det folk hemma, så vi stressade hem igen och jag ordnade till mig för att åka iväg direkt.
Hos Sussie bjöds det på middag och vi satt och pratade och hade det mysigt! :)
Fick lite julklappar/presenter eller vad man ska säga, helt från ingenstans, hehe.
Presentkort, handkräm, bodylotion bla, wehoo.
Handkrämen satt verkligen på sin plats, kan man ju lugnt säga.
Det är nämligen så att, jag är i kontakt med vatten hela tiden plus att jag dricker alldeles för mycket kaffe för mitt eget bästa. Så mina händer blir helt uttorkade. Det måste vi fixa! Det ska vi fixa! :)

Aja, nu ska jag sova. Ska upp med tuppen imorn.
Sleep'a Wella Schampoo!


RSS 2.0