Mjoo, bilen går bra!

Hej hopp!
Det var ett tag sen jag skrev något här ser jag nu. Jag har befunnit mig i en gråskala av ambivalentkänslor.
Ska jag, ska jag inte? Ska jag inte, ska jag?

Anyways. I helgen åker hela kollektivet hem (just det, vi har fått tillökning med en Jimmy - eftersom en Ozzy lämnade oss).
Jag står mellan valet och kvalet om jag ska lämna landet för Svea också. Tror dock att jag tar det nästa helg istället!
Annars har det hänt absolut...allt till inget.

Jag och Joel ska göra kladdkaka och kolla på film nu. Sen blir det eventuellt en öl/kaffe senare, väntar dock på ett samtal, så vi får se.
Men det gör inte så mycket om det bara blir chill mcnill här hemma. För helgen är fullbokad av fikor, öl, fest och andra roligheter.

Men jag kör en liten what-has-happend á la punktlista här nedanför, så att ni känner er lite uppdaterade i alla fall!

- Har lärt känna lite nytt skönt folk. Ska bli nice att få in lite nytt blod i vårt stora svennebanan-gäng här i Oslo!
- Har upptäckt ett nytt asnice thaiställe. Yaya's heter det. Det var verkligen sjukt gott, bra priser och en helt underbart mysig stämning. Sällskapet kanske gjorde det even better! ;)
- Kommer nu att börja mingelfotografera ute på en klubb här i Oslo. Det ska bli riktigt fett!


Dagens...
Tack: När man är nere/ambivalent, så behöver man uppmuntran.
Den bästa uppmuntran är, när uppmuntran inte kommer som en avsiktlig uppmuntran - utan bara som en gullig gest.
Tack för det! I like it...I like it a lot! :)

Tillbaks till verkligheten

Igår vid den här tiden satt jag fortfarande på bussen påväg från en annan värld.
En värld full av bra spelningar, sköna människor, sena nätter, tidigare mornar, nerskvalpande alkohol i strupen, trötthet men ändå ivrighet.
Ja, så blir det helt enkelt om man är på festival.

Jag tar det hela i en kort version, för er som inte var där.

På onsdageftermiddag satte jag mig på tåget mot Stockholm. Planen var egentligen att sova några timmar hos en vän, för att sen ta sig upp runt 02-tiden för att möta gänget och ta sig iväg till Skavsta.
Men icke sa nicke. Är man hemma i hemstaden så är det folk man ska träffa och utgång ett faktum.
Vi drog vidare till en krog där vi satt och snackade skit, drack billigt och hade det gott ända fram tills klockan blev 03.30.
Då var det dags att bege sig till Centralstation för att möta resten av gänget. Jag hade oturen (eller kanske turen?) att hamna på en helt annan buss, så jag somnade istället.
Väl framme i Skavsta flöt allt på som det skulle och boom så var vi framme i Tyskland.

Eftersom vårt tåg inte gick från Berlin förs klockan 16-tiden, så hade vi alltså nu 8 timmar i Berlin.
Så väl i Berlin fortsatte drickandet i symbios med lek i gungor, chill i park, mat på restaurang, shopping i butik, sömn på station, jakt efter tält och mycket mer.

När vi väl suttit oss på tåget, så tog det ungefär 1½ timme att ta sig fram till Bitterfeld, som för övrigt var en riktig spökstad. Jag tror inte jag såg några andra människor under hela bussfärden (som vi sedan tog igenom staden och ut mot festivalområdet), som inte var människor med Splash i siktet.

Väl framme på plats mötte vi upp lite svenskar, bland alla dessa tyskar. Där satte vi upp vårt camp, började dricka, vänta in fler folk och ja, ha det trevligt helt enkelt.
Det blev till och med en promenix på jakt efter bankomat och Lidl på sisådär 1½ timme i en annan närliggande spökstad. Vi hade dock turen att möta upp en av (otroligt) få tyskar som faktiskt kunde prata bra engelska. Tack till dig tanten, som ledde oss till bankomaten! :)
Resten av torsdagen gick väl egentligen ut på ovanstående. Glida runt bland campen, träffa skönt folk och sakta men säkert närma sig fredagen.

Sen blev det fredag då lite fler folk joinade oss och ja. Samma sak som ovanstående upprepades väl egentligen ändra fram tills måndagmorgon. Dock blev det självklart många timmar på festivalområdet och många grymma konserter.

Resan slutade på ett underbart sätt...Jag vet att det är svårt att läsa ironi, så istället gör jag en liten IRONISKYLT här istället.
Det började med en sliten dag i Berlin, där vi sov lite här och där, käkade lite här och där och ja.. Ni förstår grejen.

Anyways, det var inte än det jobbiga började. Det jobbiga började när vi väl var framme i Skavsta och fick vänta på bussen i 45 minuter. Men, det är ändå inte riktigt än det värsta började. Det värsta började när jag väl var framme i Västberga där jag skulle sova hos en vän.

Försök se er detta framför er:
Jag i shorts en kall natt runt 2-tiden, med en fet väska på ryggen, ett trött huvud och en ond hals med noll röst kvar.
Där knatade jag först runt för att lyckas hitta till lägenheten. När jag väl hittar fram så är hennes telefon avstängd. Där står jag med en telefon med typ 7% batteri kvar, 4kr att ringa för och 0kr i kontanter.
Jag tar mig fram och tillbaks och hit och dit för att försöka hitta en bankomat för att se om uttag medges eller ej. Lättare sagt än gjort. Efter mycket fram och tillbaks (som sagt), till både mcdonalds, nattbuss och tillslut en bankomat, tusen sms och samtal till min vän, så gav jag upp och ringde en taxi för mina sista kronor.
600kr senare och sisådär 2½ timme senare anländer jag hemma hos mamma och däckar så fort kroppen landar på sängen.

Klockan 13.00 väcks jag upp av mamma och paniken var ett jävla faktum. Min buss tillbaks till oslo gick alltså kl 13.40.
Argh! Det löste sig dock senare, då jag fick skjuts upp till Örebro för att hinna ikapp bussen. Så fram kom jag i alla fall tillslut.


Ni som var där, vet resten!


Dagens...
Bild: En randombild från Splash! Resten finns på facebook som vanligt.



Tack för mig
emz

Värmeslag

Whoa är allt jag kan säga. Vädret de senaste veckorna (speciellt den senaste veckan), är wiickeed.
Minst 30 grader varje dag.
Som tur är har jag fått nya arbetskläder i form av ett par bylsiga shorts. Snyggt? Nej. Skönt? Ja.

Ikväll sitter vi bara hemma och tar det lugnt, men imorn är det dags för krogmilen.
Usch, det är så kvavt här inne så jag svimmar snart, måste gå ut och vädra mig lite.
Jag rapporterar imorgon efter krogmilen. :)

Dagens...
Beatbox: Så jävla grym så jag får rysningar. Ett hett tips är att kolla på hela klippet. Du kommer inte att ångra dig.






Ha det!
emz

RSS 2.0