Helg, regn och huvudvärk

Dom senaste dagarna har jag haft en riktigt spränghuvudvärk. Det känns som att det ligger oväder i luften.
Så nu när helgen är kommen, så känns det inte så kul att må som man gör. Men det löser sig väl I guess.

Förra helgen hade vi fest med jobbet. Det var riktigt mys (båt-tur i fjord, massor av vin och räkor och massor av dans på kvällen). Dagen efter hade vi vår kräftskiva. Det kom en del folk och det var riktigt kul.
Veckan har rullat på vanlig ordning, med en del övertid. Men, nu är det helg. Helg, helg helg!

Jag och Melina har grabbfritt över helgen. Ska bli lite mys faktiskt. :)
Iofs kommer antagligen Jonas och David över senare, men vi har iaf grabb-kollektiv-fritt. ;)
Anyways. Den här helgen blir ganska lugn tror jag. 
Imorn uppträder Veronica Maggio, självklart ska jag få ut röven till Lören. Hoppas huvudvärken och magvärken försvunnit tills dess.
Annars blir det en del planering med David, kolla på film med Jonas och Melina, dricka massor av kaffe med olika sköningar och kanske jobba imorn (mingelfotografera).
Ok, ok. Det blir kanske några glas vin eller några öl också. Men absolut ingen utgång, blä!

Annat nytt är att jag kommer över till Sthlm helgen 3-6 september. Vi ses då peeps!

Min magvärk dödar mig, sakta men säkert. Så jag passar tills vidare.

Dagens...
Förväntning: Jag hoppas jag mår bättre under kvällens gång. För isf blir det Veronica Maggio imorn for free. Jag hoppas och håller tummarna. Jag har missat allt för många chanser med att se henne live.

Byebye
emz


Förlåt!

Jag vet att jag har varit sjukt keff på att uppdatera här de senaste 2 månaderna. Förlåt!
Jag är seg, okänslig och frånvarande (mot er mina trogna läsare). Så, nu var det sagt. ;)
När du hör plinget så byter vi blad...

*PLING*


Hej hopp!
Här i Oslo rullar allt på.
Har massor planerat nu inför de närmaste veckorna. Eftersom jag ska se till att skärpa mig nu och börja blogga ordentligt igen, så får ni bara information om denna helg. Sen får ni helt enkelt följa bloggen för att vara en del av mitt liv längre fram. ;)

Vet ni vad som slog mig för ett tag sen. Jag har bott i Oslo i 10 månader snart. Kan ni fatta det? 10 månader. Tiden går så sjukt fort alltså. Det är nästan läskigt!

Ok, lite update då!

- Vad har skett?
Jag har fått lite besök här i Oslo av Sofie och Anette. Det var riktigt mysigt och involverade allt ifrån sightseeing, regn, kastrullfylla, regn, baxad kamera, fontänbad, stenhårda mackisar och regn. Tack för besöket tjejor! :)

Jag har kommit igång med träningen nu igen också. De jag tränar hos har även öppnat upp en ny lokal på 1700kvm: med alla maskiner du behöver, boxningssäck, boxningsring och snart även en klättervägg.
Jag och Speed-Kalle har bestämt oss att dela med oss av våra kunskaper vi har gällande karate och kung-fu, till varandra. Snart är vi inte bara slimade, utan även livsfarliga. ;)

- Vad sker?
Imorgon är det dags för höst kick-off med jobbet. Vi ska ut i fjordarna här i Oslo. Ska bli mysigt med en liten båttur, räkor, massor av vin och förhoppningsvis (håll tummarna): SOL!
På lördag smäller smäll-karamellen med årets första kräftskiva. Detta blir hemma hos oss. Förhoppningsvis håller solen i sig så att vi kan sitta ute. Men självklart så kommer det säkert regna. Och då får vi allihop mosa ihop oss uppe i vårt vardagsrum. Vi har 4 stolar och hittils är det 14 pers som kommer... Det blir spännande.

En hemresa ligger på tapeten också. Jag sitter dock i valet och kvalet om jag ska ta sista helgen i augusti eller första helgen i september. Ni som känner mig, vet hur min beslutångest fungerar i sådana här fall.
Tidigare idag var jag 90% säker på att ta sista helgen i augusti. Men nu har det vänt helt och hållet. Så antagligen blir det ett Sverigebesök i september istället.
Jag längtar! Men den som väntar på något gott... (väntar alltid för länge, yada yada)

Nu får både jag och ni nöja er med detta. Klockan är mycket och jag måste vara fit for fight inför imorgon.

Dagens...
Löfte: Att blogga oftare. Jag lovar!

Sussa gott!
emz

Poker, öl & vattenpipa

Solen har nästan hittat till Oslo, efter allt för många mörka och regniga veckor.
Det var därför jag och Jimmy tog tillfället i akt och började med en promenad ner på byen för att köpa frukost (är man lat och trött, så är man). Det blev varsin panini och kaffe latte.
När vi kom upp igen så plockades picknick-korgen ihop med öl, musik, kort och vattenpipa för att gå några trappor upp för att sätta oss på takterassen, med resterande sambos.

Nu har vi precis kommit ner, mys har det varit. :)

Egentligen skulle jag åkt hem den till Sverige den här helgen. Men eftersom jag kom hem från jobbet runt 15.45, så hann jag inte med tåget som jag tänkte ta (som gick 15.49). Så istället skjuts hemresan upp till slutet av augusti.
Så vi ses då mina valentines! ;)

Så, hur ser den resterande dagen/kvällen ut då?
Jo, ni. Det är väl dags att laga ihop lite mat nu. Sen ska jag iväg och jobba ikväll runt 23. Det lär bli en del fest också. :)
Dom andra verkar vilja gå ut ikväll också, så vi får se om dom kommer och hälsar på mig. :)

Nä, nu måste jag springa ner och handla lite mat.

Dagens...
+/-: Jag vann Texas hold 'em, men förlorade i Chicago. Dock behöver jag inte pröjsa ut några pengar, eftersom jag vann första, så det gick på +-0 istället. :)


Puss
emz

RSS 2.0